Gastronómia

  • You've just added this product to the cart:

    Cukrár - cukrárka

    Akreditovaný kurz
    0 out of 5

    Cukrár – cukrárka

    Dátum otvorenia: 28.1.2025

    Cukrár – cukrárka – pozvánka

    Absolvent kurzu “Cukrár – cukrárka” si osvojí komplex teoretických poznatkov z oblasti prípravy a technológie výroby základného sortimentu cukrárskych výrobkov, naučí sa obsluhovať a prakticky využívať strojno – technologické zariadenia potrebné k cukrárskej výrobe, bude disponovať vedomosťami a zručnosťami nevyhnutnými ku kvalifikovanému vykonávaniu cukrárskej činnosti.

    580,00 
  • You've just added this product to the cart:

    Cukrár - cukrárka, nadstavbový kurz Luxusné rezy

    0 out of 5

    Cukrár – cukrárka, nadstavbový kurz Luxusné rezy

    Cukrár – cukrárka – Luxusné rezy

    Kurz je určený pre absolventov základného kurzu „Cukrár – cukrárka“. Je to špeciálny nadstavbový kurz so zameraním na prípravu luxusných cukrárskych rezov, ktoré nepotrebujú veľkú dekoráciu, ale ich chuť osloví každého.

    650,00 
  • You've just added this product to the cart:

    Cukrár - cukrárka, nadstavbový kurz Modelácia plyšového medvedíka

    0 out of 5

    Cukrár – cukrárka, nadstavbový kurz Modelácia plyšového medvedíka

    Cukrár – cukrárka – Modelácia plyšového medvedíka

    Absolvent nadstavbového kurzu si osvojí komplex poznatkov z oblasti prípravy a technológie výroby ozdobných figúrok a iných cukrárskych výrobkov, naučí sa využívať pomôcky potrebné k výrobe ozdobných medvedíkov.

    120,00 
  • You've just added this product to the cart:

    Kuchár - kuchárka

    Akreditovaný kurz
    0 out of 5

    Kuchár – kuchárka

    Dátum otvorenia: 21.1.2025

    Kuchár – kuchárka – pozvánka

    Absolvent vzdelávacieho programu “Kuchár – kuchárka” má vedomosti a zručnosti z oblasti uplatňovania zásad hygieny, bezpečnosti pri práci, predpisov HACCP, vie odbornú terminológiu svojho odboru, ekonomické a právne aspekty podnikania. Pozná kalkulácie a výpočty množstva spotreby surovín, správne technologické postupy,  potrebné suroviny a zariadenia potrebné pre prípravu pokrmov studenej a teplej kuchyne, techniky expedície a estetickej  úpravy jedál v bežnej prevádzke a pri slávnostných príležitostiach.

    750,00 
  • You've just added this product to the cart:

    Príprava na preskúšanie odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností (práca s potravinami)

    0 out of 5

    Príprava na preskúšanie odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností (práca s potravinami)

    Dátum otvorenia: 9.12.2024

    Hygiena (praca s potravinami) – pozvanka 9.12.2024

    Školenie je určené všetkým pracovníkom, ktorí k výkonu práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností, pre pracovníkov pracujúcich pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov. Pracovníci, ktorí sú vyučení v potravinárskom odbore alebo majú zdravotnícke vzdelanie nemusia absolvovať skúšku na získanie osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností, odborná spôsobilosť sa u nich preukazuje dokladom o absolvovaní svojho vzdelania.

    50,00